Festival chutí Na Výsluní

 

Steakový Festival - Mix Gril

Amuse bouche

2x Kanapka s grilovaným sýrem haloumi

kopr, čerstvý sýr, klíčky


Předkrm

2x50g Telecí carpaccio

sušená rajčata, parmazán, capary, rukola, bylinková bageta


Hlavní chody

2 x 80g Vyzrálý Flank steak – Argentina

dýňové chutney, bouquet garni, růžový pepř, opečené brambůrky grenaille


2 x 80g Steak z býčí svíčkové – CZ

mandlová bramborová kroketa, chilli paprička, ztracené vajíčko, smetana, demi glace, zelený pepř


Dezert

2 x Pavlova

čerstvé ovoce, malinové coulis, šlehačka, máta

Středomořské degustační menu

Aperitiv

2x 1dcl Bohemia sekt La Fleur


Amuse bouche

2x Kanapka se sušeným rajčátkem

čerstvý sýr, rukolové pesto, salátová garnitura


Teplý předkrm

2x Mušle na česneku a víně

máslo, kudrnka, rozpečená bageta – Mušle slávky


Hlavní chod č.1

2x Severský humr s papardelemi a kousky tygřích krevet

špenát, česnek, těstoviny, smetana a salátová kytička


Hlavní chod č.2 (500g)

2x ½ Kanadský humr

zelenina julien, aivar, bylinkové máslo, česnek, bílé víno, rozpečené máslové bagetky


Dezert

2x Pavlova

čerstvé ovoce, malinové coulis, šlehačka

Jihoamericé degustrační menu pro 2 osoby

Amuse Bouche

2 x Kanapka s avokádovou pěnou ..... papričky peperochino, tygří

krevety, klíčky


Předkrm

2 x Vitello tonatto z červené řepy ..... tuňák, capary, slaný sýr feta, sušená

rajčata, bagetka 


Hlavní chod č.1 

      2 x 80 - 100g  Soft Shell crab ...... limetová majonéza, čerstvá rajčata, fresh salát, máslová sezamová brioška 

krab bez krunýře - mořská delikatesa doporučujeme

Hlavní chod č.2 

2 x Hovězí rumpsteak  - Uruguay ..... divoká brokolice, zelenina ratatouille, demi glac, 

opečené brambvůrky grenaille, salátová kytička

Dezert

2 x Crem Brulle ...... exotické kousky ovoce, šlehačka

 

Přejeme Vám dobrou chuť a příjemný gastronomický zážitek.

Cena degustačních meníček pro 2 osoby

 Steakové - 2490,-

Jihoamerické menu - 2750,-

 Středomořské menu - 3300,- 

Informace o alergenech u obsluhujícího personálu

 

Informace a objednávky menu na emailu šéf kuchaře - davidbezvodaemail.cz  tel: 777 184 275



nahoru