Nabízené služby a prostory

V naší restauraci jsme schopni uspořádat svatební či slavnostní společenský oběd až pro 56 osob u jedné tabule.

Maximální kapacita restaurace je 150 míst.

Prosklená terasa pro 30 hostů, venkovní posezení nad zahradou a jezírkem pro 25 hostů.

Specializujeme se na pořádání svatebních hostin, školních srazů, rautů, recepcí, pohřebních hostin, zahradní barbecue a CATERING.

Dále nabízíme dva salonky. Jeden pro 10 hostů, druhý pro 30 hostů s možností a vybavením pro různá školení (projektor) nebo také slavnostní společenské příležitosti.

Velký salonek pro 30 osob, s vlastním barem, zahradním grilem, venkovním posezením pro 30 osob a samostatnými toaletami.Viz foto galerie.

 


 
David Bezvoda
David Bezvoda

Šéfkuchař

 

Šéfkuchařem naší restaurace je David Bezvoda, který byl spolu s majiteli rodinou Švadlenkových u otevření restaurace v roce 2004.

Jeho praxe ze čtyřhvězdičkových hotelů, luxusních restaurací a zahraničí je zárukou toho, že u nás dostanete kvalitní a zajímavou gastronomii.

Dává styl a moderní pojetí naší kuchyně a pokrmům, které připravujeme z vybraných čerstvých surovin, bylinek a koření.

Držíme se moderních trendů sezonní kuchyně a neustále zdokonalujeme provedení připravovaných pokrmů.

Máme zkušenosti s přípravou různých mořských plodů, s přípravou sushi a dalších specialit. Tyto speciality jsou vhodné pro slavnostní obědy či večeře, nebo jako ochutnávka k jakékoli slavnostní příležitosti.

  

Přijeďte ochutnat některou z jeho specialit.

 

Šéfkuchař - David Bezvoda

Zástupce šéfkuchaře - Jan plocek 


 

Restaurace od 1.12.2016 eviduje tržby

Dle zákona č.112/2016Sb.O Evidenci tržeb

 

Můžete si u nás objednat pstruha, sivena nebo sumce, který je naší vyhlášenou specialitou.

Ryby připravujeme s čerstvými bylinkami a kořením, které sami pěstujeme.

 

Nabízíme ryby od regionálních dodavatelů Rybářství Dunas Holohlavy u Jaroměře a rybářství Chlumec nad Cidlinou.

 


 

Stabilní tým

 

Máme stabilní tým lidí, kteří se také věnují gastronomii již přes 20 let

 

a mají praxi z luxusních hotelů a restaurací u nás i v zahraničí.

 

Servis - obsluhující personál

Hlavní číšník VEDOUCÍ SERVISU  - Jan Novotný 

Hlavní číšník - Jaroslav Vízner 


nahoru