Nabízené služby a prostory

V naší restauraci jsme schopni uspořádat svatební či slavnostní společenský oběd až pro 56 osob u jedné tabule.

Maximální kapacita restaurace je 130 míst.

Prosklená terasa pro 30 hostů, venkovní posezení nad zahradou a jezírkem pro 25 hostů.

Specializujeme se na pořádání svatebních hostin, rodinných oslav, školních srazů, rautů, recepcí, pohřebních hostin, zahradní barbecue a CATERING.

Dále nabízíme dva salonky. Jeden pro 10 hostů, druhý pro 30 hostů s možností a vybavením pro různá školení (projektor) nebo také slavnostní společenské příležitosti.

Velký salonek pro 30 osob, s vlastním barem, zahradním grilem, venkovním posezením pro 30 osob a samostatnými toaletami.Viz foto galerie.

 


 
David Bezvoda
David Bezvoda

Šéfkuchař

 

Šéfkuchařem naší restaurace je David Bezvoda, který byl spolu s majiteli rodinou Švadlenkových u otevření restaurace v roce 2004.

Jeho praxe ze čtyřhvězdičkových hotelů, luxusních restaurací a zahraničí je zárukou toho, že u nás dostanete kvalitní a zajímavou gastronomii.

Dává styl a moderní pojetí naší kuchyně a pokrmům, které připravujeme z vybraných čerstvých surovin, bylinek a koření.

Držíme se moderních trendů sezonní kuchyně a neustále zdokonalujeme provedení připravovaných pokrmů.

Máme zkušenosti s přípravou různých mořských plodů, s přípravou sushi a dalších specialit. Tyto speciality jsou vhodné pro slavnostní obědy či večeře, nebo jako ochutnávka k jakékoli slavnostní příležitosti.

  

Přijeďte ochutnat některou z jeho specialit.

 

Manager - Chief cook - Šéfkuchař - David Bezvoda

Principal cook  - Jan plocek

 


 

Restaurace od 1.12.2016 eviduje tržby

Dle zákona č.112/2016Sb.O Evidenci tržeb

Otevírací doba 1.1. - 30.4.2020

Po - 11 - 22 hod.

Ut - 11 - 22 hod.

St - 11 - 22 hod.

Čt -  11 - 22 hod.

Pá a So - 11 - 22 hod.

Ne - 11 - 15 hod.

 

 
 

Stabilní personál

 

Máme stabilní tým lidí, kteří se také věnují gastronomii již přes 20 let

 

a mají praxi z luxusních hotelů a restaurací u nás i v zahraničí.


 
 
nahoru